DJ Events

Dj για Γαμο

Επιλέξτε μεσα απο επαγγελματίες dj γάμου

Σχεδιάζουμε μαζί την πιο υπέροχη δεξίωση γάμου
που θα σας μείνει αξέχαστη!

Πριν την μεγάλη αυτή βραδιά, πραγματοποιείται συνάντηση με τον επαγγελματία DJ που θα αναλάβει το γαμήλιο party σας, όπου με την καθοδήγηση του, θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από μεγάλες μουσικές λίστες, όσα τραγούδια επιθυμείτε να ακουστούν.

Σχεδιάζουμε μαζί λεπτομερώς όλη τη βραδιά. Από νωρίς βρισκόμαστε στο χώρο δεξίωσης για να υποδεχτούμε τους καλεσμένους σας με την κατάλληλη ηχητική επένδυση.

Επιλέγουμε μαζί το τραγούδι, το φωτισμό και τα ειδικά εφέ , για την είσοδο σας, για την κοπή της τούρτας και φυσικά για τον πρώτο σας χορό!

Με τον κατάλληλο φωτισμό και με τα ειδικά εφέ , προσθέτουμε το στοιχείο του εντυπωσιασμού στις σημαντικές στιγμές της βραδιάς (είσοδος ζευγαριού, κοπή τούρτας, πρώτος χορός) και δημιουργούμε την ιδανική ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια όλου του γλεντιού.

Με αυτόν τον τρόπο έχετε δεδομένη την επιτυχία της βραδιάς μετατρέποντας την δεξίωση σας, σε ένα αξέχαστο πάρτυ για όλους τους καλεσμένους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Μουσική επιλεγμένη με μεράκι από επαγγελματία Dj για γαμο σύμφωνα με τις μουσικές προτιμήσεις της παρέας και των συγγενών.

Στη διάθεσή σας μουσικές λίστες οργανωμένες με την εμπειρία του Dj γάμου ώστε να καλύψουμε κάθε είδους απαίτηση.

Η εμπειρία μας εγγυάται οτι η πίστα θα είναι συνεχώς γεμάτη με το κέφι και τη χαρά να βρίσκονται στα ύψη.

Μπορείτε να επιλέξετε τα εφέ της αρεσκείας σας. Διαθέτουμε εξοπλισμό ώστε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας.

Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω πακέτα Dj για Γαμο

και διαμορφώστε ένα εξατομικευμένο πακέτο που θα ταιριάζει στο όραμα που έχετε για το πάρτυ του γάμου σας.

Silver πακέτο γάμου

ρωτήστε τιμή​

Gold πακέτο γάμου

Platinum πακέτο γάμου

*Οι παραπάνω τιμές ισχύουν για εντός Αττικής, εξαιρουμένων των ρεβεγιόν και των αργιών.
*Από Δευτέρα έως Παρασκευή οι τιμές είναι χαμηλότερες.
*Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ

Φωτογραφικό υλικό

από γάμους που έχουμε διοργανώσει
GIORGOS KANELLOPOULOS
Read More
Απίστευτη δουλειά ότι είπαμε στο γραφείο του Γιώργου έγινε και στην πράξη!!! Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα
Andy P.
Read More
Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την ηχητική και φωτιστική κάλυψη που μας παρείχατε. Κρατήσατε όλο τον κόσμο μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες στην πίστα. Σίγουρα θα σας προτείνω και σε άλλους.
aggelos dudo
Read More
Ότι καλύτερο θα μπορούσαμε να έχουμε στην δεξίωση μας!!! Γιώργο σε ευχαριστούμε πολύ.
Ειρηνη Πουλου
Read More
Εξαιρετικος στο ειδος του! Εκανε τη δεξιωση απιστευτη!Ολοι εμειναν ικανοποιημενοι!!Σας ευχαριστουμε παρα πολυ
Aivaliklis Nikolaos
Read More
Ηταν ολα φανταστικά! Η μουσικη ηταν οτι ακριβώς ειχαμε συμφωνήσει στα τραγουδια εισαγωγης και του πρωτου χορού τα υπολοιπα το ειχαμε αφήσει στην κρίση του Γιωργου και ο κοσμος δεν σταμάτησε να χορεύει μέχρι το πρωι! Ο ηχος και ο φωτισμος ηταν φανταστικός.
Κώστας Γκρέκος
Read More
Φοβερός επαγγελματίας με τρομερές γνώσεις πάνω σε όλα τα είδη της μουσικής .Σας τον συστήνω ανεπιφύλαχτα !!!
Previous
Next

Συχνές ερωτήσεις προς το Dj του γάμου

Επιλέγετε την εταιρεία μας διότι έχουμε 20ετή εμπειρία στο χώρο της μουσικής κάλυψης δεξιώσεων. Στην πορεία αυτών των 20 ετών έχουμε διοργανώσει πάνω από 4.000 δεξιώσεις σε όλη την Ελλάδα με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Στη συνάντηση που θα προηγηθεί με το ζευγάρι συζητάμε όλες τις λεπτομέρειες του γάμου σας, όλα τα είδη μουσικής που θέλετε να υπάρξουν στο γλέντι και όσα έχουμε συζητήσει φροντίζουμε να σας τα δίνουμε γραπτώς ως δέσμευση από πλευράς μας, πως όσα έχουμε συμφωνήσει, αυτά θα γίνουν στη δεξίωση του γάμου σας.

Επίσης η εταιρεία μας φροντίζει στις εκδηλώσεις που διοργανώνει να υπάρχει και ηχητικός εξοπλισμούς backup ώστε στην σπάνια περίπτωση που θα υπάρξει κάποιο τεχνικό προβλημα να είναι διαθέσιμος εξοπλισμός για άμεση αντικατάσταση.

Το προσωπικό μας πάντα βρίσκεται στο χώρο της δεξίωσης αρκετά νωρίτερα από την ωρα προσέλευσης των καλεσμένων ώστε να εγκαταστήσει και να παραμετροποιήσει τον ηχητικό εξοπλισμό και να είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους καλεσμένους σας με την μουσική υπόκρουση που έχετε επιλέξει.

Οι DJ για γαμο που συνεργαζόμαστε είναι επαγγελματίες με εμπειρία στις γαμήλιες δεξιώσεις και διαθέτουν πλήρη και ενημερωμένη δισκοθήκη σε ξένη και ελληνική δισκογραφία. Στους DJ γαμου γίνεται εκπαίδευση ώστε να μπορούν κατά τη διάρκεια της δεξίωσης του γάμου σας πέρα από αυτά που έχουμε συμφωνήσει μαζί, να είναι σε θέση να ξεσηκώσουν τον κόσμο και να ανάψουν το γλέντι αυτοσχεδιάζοντας.

Οι τιμές μας είναι οι χαμηλότερες στην αγορά διότι διαθέτουμε τον ήχο & έχουμε σταθερή και μακροχρόνια συνεργασία με τους DJs μας.

Η εταιρεία μας διαθέτει επαγγελματικό ηχητικό εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας που εγγυάται άριστο ηχητικό αποτέλεσμα για την δεξίωση σας.

Αν επιλέξετε τη δική μας εταιρεία εκτός από τον επαγγελματικό ηχητικό εξοπλισμό και τον DJ γαμου μπορούμε να παρέχουμε και επαγγελματικό φωτισμό, φωτορυθμικά, και εφέ όπως μηχανη καπνού, ξηρού πάγου, πυροτεχνήματα και αλλά πολλά ωστε να μην χρειαστεί να τα οργανώσετε όλα εσείς, και να μη χρειαστεί να ψάχνετε άλλες εταιρείες, να κανονίζετε και να αγχώνεστε για το πώς θα τους συντονίσετε όλους μεταξύ τους

Το συνολικό κόστος της ηχητικής κάλυψης και του DJ σε μία γαμήλια δεξίωση υπολογίζεται βάση πολλών παραγόντων.

Ένας βασικός παράγοντας είναι ο χώρος που θα διοργανωθεί η εκδήλωση.

Εάν ο χώρος που θα επιλέξετε να γίνει η δεξίωση είναι εξωτερικός χώρος, καθώς δεν υπάρχουν φυσικά εμπόδια ώστε να περιορίζεται η διασπορά του ήχου ,είναι αναγκαίο να χρησιμοποιηθεί περισσότερος ηχητικός εξοπλισμός από αυτόν που θα χρησιμοποιούνταν σε έναν κλειστό χώρο.

Επίσης είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε τον αριθμό των προσκεκλημένων στην δεξίωση ώστε να διαθέσουμε τον απαραίτητο ηχητικό εξοπλισμό για να καλυφθεί τυχόν οχλαγωγία από τους παρευρισκόμενους.

Επίσης κατόπιν συνεννόησης με το ζευγάρι επιλέγεται το είδος και η ποσότητα του ηχητικού εξοπλισμού που θα χρησιμοποιηθεί ώστε να παρέχεται το επιθυμητό ηχητικό αποτέλεσμα.

Η υπηρεσία του DJ γαμου κοστολογείται ανάλογα με το είδος της δεξίωσης. Η τιμή καθορίζεται ανάλογα με το είδος.

Για παράδειγμα αν ένας γάμος είναι παραδοσιακός ή αν ένας γάμος είναι γάμος – πάρτυ ή αν ένας γάμος έχει και ζωντανή ορχήστρα ώστε ο ρόλος του DJ να είναι πιο περιορισμένος.

Στην τιμή της χρέωσης υπηρεσίας DJ γάμου δεν υφίσταται κανένας χρονικός περιορισμός.
Τελος το κόστος μιας γαμήλιας δεξίωσης καθορίζεται και από την απόσταση της έδρας της εταιρείας και του χώρου που θα γίνει η δεξίωση.

Δεξιώσεις εντός νόμου Αττικής έχουν άλλο κόστος από δεξιώσεις εκτός νόμου καθώς στις δεξιώσεις επαρχίας υπάρχει επιβάρυνση μεταφορικών, διαμονής και επιπλέον χρόνου απασχόλησης του προσωπικού.

Ένας DJ όπου δεν έχει εξειδίκευση και εμπειρία σε γαμήλιες δεξιώσεις είναι πιθανό να μη γνωρίζει όλες τις κατηγορίες μουσικής ώστε να μπορέσει να καλύψει τις επιθυμίες του ζευγαριού.

Ο DJ που έχει εμπειρία στις δεξιώσεις γάμων θα καθοδηγήσει το ζευγάρι με το σωστό τρόπο ώστε να κάνουν μια εντυπωσιακή είσοδο στο χώρο της δεξίωσης με το τραγούδι που θα έχουν επιλέξει όπως επισης και στην κοπή της τούρτας και στον πρώτο τους χορό.

Ενας επαγγελματίας wedding DJ γνωρίζει τι πρέπει να κάνει ώστε να ξεσηκώσει τους καλεσμένους, ανεξαρτήτως της ηλικίας και των μουσικών ακουσμάτων τους.

Ο DJ που εξειδικεύεται σε γαμήλιες δεξιώσεις – σε αντίθεση με έναν DJ που παίζει σε κλαμπ – γνωρίζει ότι το κοινό που απευθύνεται έχει ηλικιακή και πολιτισμική ποικιλία και φροντίζει να προσφέρει γνώριμα και αγαπημένα ακούσματα σε ολους τους προσκεκλημένους, καταφέρνοντας με αυτό τον τρόπο να υπάρχει κέφι και διασκέδαση για όλους.

Στα πλαίσια μιας ελεύθερης αγοράς ο καθε επαγγελματίας DJ είναι ελεύθερος να ορίσει τις τιμές των προσφερόμενων υπηρεσιών του όπως επιθυμεί. Υπάρχουν εταιρείες που δεν διαθέτουν δικό τους εξοπλισμό και τον επινοικιάζουν οπότε αυτή η επιπλέον χρέωση του εξοπλισμού επιβαρύνει τον πελάτη.
Αλλες εταιρείες αναθέτουν σε τρίτους εξωτερικούς συνεργάτες την διεξαγωγή των εκδηλώσεων χρεώνοντας το ζευγάρι με ένα ποσο ως μεσιτεία.

Επισης δυστυχώς υπάρχουν και εταιρείες που χρεώνουν τις υπηρεσίες τους πολύ χαμηλα επειδή χρησιμοποιούν ημιεπαγγελματικό εξοπλισμό και DJs χωρίς εμπειρία με αποτελέσματα καταστροφικά για την γαμήλια δεξίωση τα οποία δυστυχώς γίνονται αντιληπτά όταν είναι ήδη πολύ αργά.

Μια δεξίωση γαμου αποτελεί μοναδικό γεγονός στη ζωή ενός ανθρώπου και έτσι υπάρχει μια λογική από πολλές εταιρείες ότι η μουσική κάλυψη μιας τέτοιας εκδήλωσης θα πρέπει να αμοίβεται καλά καθως είναι ένα γεγονός χωρίς επαναληψιμότητα.

Η δική μας εταιρεία διαθετει δικό της επαγγελματικό ηχητικό εξοπλισμό και φωτισμό καθώς και μόνιμους συνεργάτες DJs.

Για εμάς η γαμήλια δεξίωση αποτελεί ένα μοναδικό γεγονός όμως δεν έχουμε σαν γνώμονά μας αυτό το στοιχείο για να καθορίσουμε την τιμή των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

Γνωρίζουμε καλά ότι η καλύτερη διαφήμιση είναι οι ίδιοι οι πελάτες μας και η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν. Ξέρουμε ότι ένας γάμος ακολουθείται συνήθως από μία δεξίωση βάπτισης για τα παιδιά του ζευγαριού & αργότερα από τα παιδικά τους parties. 

Οπότε θέλουμε να έχουμε ικανοποιημένους πελάτες που θα έχουμε εξυπηρετήσει με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε χαμηλό κόστος, ώστε να μας εμπιστευτούν σε όλες τις μελλοντικές εκδηλώσεις της ζωής τους.

Ο ηχητικός εξοπλισμός που θα χρησιμοποιηθεί σε μία δεξίωση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.

Αν ο ηχητικός εξοπλισμός είναι επαγγελματικός και αξιόπιστος μειώνεται η πιθανότητα να προκύψει κάποιο τεχνικό πρόβλημα όπως π.χ να σταματήσει κάποιο ηχείο να παίζει ή το ένα να παίζει πιο δυνατά από το άλλο. Ο ήχος που παράγεται από ένα επαγγελματικό ηχείο είναι δυνατός, καθαρός και ποιοτικός.

Επίσης, η λεπτομέρεια, όπως λένε, κάνει τη διαφορά, γι’ αυτό κι εμείς αφού συζητήσουμε με το ζευγάρι, αποφασίζουμε μαζί τις ανάγκες του ηχητικού εξοπλισμού για τη δεξίωση, και ορίζουμε πώς ακριβώς θα στηθεί με βάση το πλάνο που έχουμε συζητήσει ωστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό ηχητικό αποτέλεσμα.

Το μεγαλύτερο ποσοστό των ζευγαριών δεν δίνουν βαρύτητα στο αν η εταιρεία που θα επιλέξουν διαθέτει επώνυμες μάρκες σε επαγγελματικά ηχεία. Η διαφορά στη χρέωση ανάμεσα σε επαγγελματικά επώνυμα ηχεία και μη επώνυμα είναι πολύ μικρή, όμως η διαφορά στο αποτέλεσμα είναι πολύ μεγάλη ειδικά όταν θα έχει γίνει και σωστή διάταξη των ηχείων στο χώρο.

Η μουσική που παίζει ο κάθε DJ, το πρόγραμμα που ακολουθεί, η εναλλαγή μεταξύ κατηγοριών μουσικής και η μίξη των κομματιών αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του κάθε DJ και δεν είναι εφικτό να δημοσιοποιηθεί.

Επίσης, στις δεξιωσεις γάμων δεν επιτρέπεται η βιντεοσκόπηση για λόγους προσωπικών δεδομένων. Ας μην ξεχνάμε ότι η μουσική για κάθε γάμο ειναι σχεδιασμένη βάσει των επιθυμιών του κάθε ζευγαριού, οπότε αν ακούσετε ένα ηχητικό με μουσική θα είναι αυτό που έχει επιλέξει το ζευγάρι και όχι κάτι σύμφωνα με τα γούστα σας.

Οι αξιολογήσεις μας στο προφίλ μας στη Google είναι αυτές που θα σας κάνουν να καταλάβετε τι εταιρεία πραγματικά είμαστε.

Επίσης, στους δυνητικούς πελάτες μας που θέλουν να ακούσουν δείγμα της μουσικής μας, προτείνουμε να παρευρεθούν σε μια εκδήλωσή μας ώστε να δουν ιδίοις όμμασι το πώς ξεσηκώνουμε τον κόσμο και πως διατηρούμε το κέφι καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Το πρόγραμμα για μία γαμήλια δεξίωση φτιάχνεται σε συνεργασία με το ζευγάρι.

Αρχικά, ρωτάμε το ζευγάρι τι μουσική ακούει, επίσης σημαντικό είναι σε έναν κλασικό γαμο να επισημανθεί η καταγωγή των οικογενειών, καθώς συνήθως υπάρχει ζήτηση για παραδοσιακά τραγούδια ανάλογα με τον τόπο καταγωγής της κάθε οικογένειας.

Επίσης σημαντικό είναι να γνωρίζουν και την ηλικιακή σύσταση των καλεσμένων. Γάμοι με μεγάλο ποσοστό σε νεαρά άτομα συνήθως είναι προσανατολισμένοι σε στυλ πάρτυ με πιο σύγχρονο πρόγραμμα και λιγότερα παραδοσιακά.

Υπάρχει λοιπόν το πρόγραμμα , το οποίο μπορεί να είναι ένας κλασικός γάμος με παραδοσιακά και με ελάχιστες νέες επιτυχίες. Υπάρχει όμως και η επιλογή ενός πιο σύγχρονου τύπου, όπου επιλέγουμε να παίξουμε στην αρχή ελάχιστα παραδοσιακά τραγούδια όπως νησιωτικά, συρτά, καλαματιανά και ούτω καθεξής, και στη συνέχεια να αλλάξουμε το πρόγραμμα και να το κάνουμε πάρτι.

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία ως DJ για πάρτι, αλλά ο γάμος αποτελεί κάτι εντελώς διαφορετικό.

Μέσα στο πρόγραμμα της δεξίωσης εννοείται ότι είμαστε πάντα σε συνεννόηση με το ζευγάρι για το αν τυχόν επιθυμούν κάτι να προσθέσουμε ή να αφαιρέσουμε από το αρχικό μας πλάνο.

Η εμπειρία του DJ παίζει μεγάλο ρόλο ώστε παρατηρώντας τους καλεσμένους και πέρα από το αρχικό project που έχουμε φτιάξει με το ζευγάρι , να μπορεί να προσθέσει οτιδήποτε θεωρήσει ότι ταιριάζει ώστε να απογειωθεί το προγραμμα. Για αυτό το λόγο οι DJ για γάμο που συνεργαζόμαστε διαθέτουν πλήρως ενημερωμένη δισκοθήκη σε ελληνική και ξένη, κι επίσης κάθε βδομάδα ενημερωνόνονται για ό,τι καινούργιο υπάρχει.

Στην ουσία, εμείς παίρνουμε μια γενική κατεύθυνση από το ζευγάρι για το πώς έχει σκεφτεί να είναι η δεξίωση του, κι από εκεί και πέρα, από τη στιγμή που υπάρχει η παροχή του DJ, αναλαμβάνουμε ώστε να υπάρχει το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα και όλοι οι παρευρισκόμενοι να χορέψουν , να διασκεδάσουν και να τους μείνει αξέχαστος αυτός ο γάμος.

Στην ουσία δεν υπάρχει τίποτα που οπωσδήποτε πρέπει να ακουστεί ή να μην ακουστεί σε μία δεξίωση γάμου.
Συνήθως όμως οι μουσικές κατηγορίες που υπάρχουν σε κάποιο γάμο είναι τα παραδοσιακά τραγούδια γάμου με τα οποία και ξεκινά το γλέντι και στη συνέχεια πολύ δημοφιλή είναι τα τσιφτετέλια, η disco ,τα 90s ελληνικά και ξένα & οι ρούμπες που ξεσηκώνουν άτομα μικρής ηλικίας μέχρι και τους πιο μεγάλους.

Επίσης άλλη κατηγορία είναι τα rock & roll, τα latin και γενικά ό,τι ξεσηκωτικό τραγούδι υπάρχει από την εποχή του ’80 σε ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Αλλά γενικά δεν μπορείς να πεις σε μία δεξίωση ότι θα παίξω συγκεκριμένα κάποια μουσική κατηγορία. Αλληλεπιδρούμε πάντα με τον κόσμο και παρατηρούμε την κίνηση στην πίστα.

Για παράδειγμα, ενώ συνήθως η πίστα γεμίζει μόλις ξεκινήσουμε, μπορεί σε κάποια δεξίωση ο κόσμος να μην ανταποκριθεί τόσο όσο εμείς περιμένουμε. Ενώ, σε άλλη περίπτωση, μπορεί εκεί που δεν περιμένουμε ότι θα σηκωθεί ο κόσμος, σε λίγα δευτερόλεπτα η πίστα να είναι γεμάτη.

Γι’ αυτό παρατηρούμε πάντα τον κόσμο και την ανταπόκρισή του και μένουνε ή αλλάζουμε μουσική κατηγορία βάσει αυτού.
Αυτή είναι και η μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε ένα επαγγελματία DJ για γάμο και έναν απλό DJ.
Ο DJ γάμου αλληλεπιδρά με τον κόσμο ανά πάσα στιγμή μέσα σε μία γαμήλια δεξίωση και είναι έτοιμος να μεταπηδήσει από τη μια μουσική κατηγορία στην άλλη ανάλογα να την ανταπόκριση του κόσμου.

Μπορεί το τραγούδι της εισόδου να είναι κάποιο τραγούδι που να σημαίνει κάτι για εσάς. Ίσως να είναι ένα τραγούδι που να σηματοδοτεί κάτι για την σχέση σας. Το τραγούδι που χορέψατε πρώτη φορά οι δυο σας σαν ζευγάρι ή ένα τραγούδι που ακούσατε και τραγουδήσετε μαζί κατά το πρώτο σας ραντεβού ή ακόμα και το αγαπημένο σας τραγούδι.
Τραγούδια κατάλληλα για την είσοδο, την τούρτα και το χορό υπάρχουν πάρα πολλά είτε ελληνικά είτε ξένα. Μπορούμε να προτείνουμε κι εμεις κάποια ή να δείτε προτάσεις μέσα στο site μας.
Είμαστε στο διάθεση του ζευγαριού πάντα ωστε να μας πει τι ακριβώς ψάχνει, σε περίπτωση που αυτά που έχουμε στην σελίδα μας δεν τους καλύπτει.
Αυτό που εμείς συμβουλεύουμε τα ζευγάρια είναι κατά την είσοδο τους, το τραγούδι που θα χρησιμοποιήσουν να είναι ένα δυναμικό τραγούδι με beat και ρυθμό ώστε η είσοδος τους να είναι εντυπωσιακή.
Επίσης, προτείνουμε συνήθως στο ζευγάρι το τραγούδι εισόδου και το τραγούδι τούρτας να είναι το ίδιο, διότι η διαδικασία της κοπής της τούρτας και της σαμπάνιας έχει πολύ μικρή διάρκεια και αν επιλέξουμε ένα ξεχωριστό κομμάτι για εκείνη τη στιγμή θα ακουστεί ελάχιστα.
Οπότε έχουμε το τραγούδι της εισόδου με το οποίο το ζευγάρι θα μπει στο χώρο, συνεχίζεται αυτό το κομμάτι καθόλη τη διαδικασία της τούρτας και με το που τελειώνει η διαδικασία της τούρτας, περνάμε με μια ομαλή μίξη στο τραγούδι του πρώτου χορού του ζευγαριου.

Πέρα από τον DJ που θα αναλάβει την δεξίωση και φυσικά τον ηχητικό εξοπλισμό, παρέχουμε και συμβουλές στο ζευγάρι ώστε, ακόμα και στην περίπτωση που δεν θα επιλέξει τη δική μας εταιρεία, να είναι ενήμερο και να γνωρίζει βασικές αλλά σημαντικές λεπτομέρειες αναφορικά με τον ηχητικό εξοπλισμό και τα υπόλοιπα εφέ.

Η εταιρεία μας διαθέτει πληθώρα εφέ για να πλαισιώσουν και να κάνουν πιο εκτυπωσιακή τη δεξίωση του γάμου.

Μερικες από τις παροχές μας είναι οι παρακάτω:
Επαγγελματικός φωτισμός: Ο επαγγελματικός φωτισμός είναι φωτισμός με πολύ δυνατό φως σε διάφορα χρώματα και σχέδια που τοποθετούνται στο χώρο και εστιάζουν σε σημεία ενδιαφέροντος οπως η πίστα ή σε σημεία με ανεπαρκή φωτισμό με τέτοιο τρόπο ώστε όλος ο χώρος της δεξίωσης να είναι αρμονικά φωτισμένος, όμορφος αλλά και εντυπωσιακός στα σημεία που χρειάζεται να δοθεί έμφαση.

Μπορούμε να παρέχουμε ρομποτικές κεφαλές, φωτορυθμικά Par Led , Laser, Wash. Στο κομμάτι του φωτισμού υπάρχει επίσης δυνατότητα να τοποθετηθεί αρχιτεκτονικός φωτισμός σε διαφορά χρώματα και σε συγκεκριμένα σημεία ώστε να δοθεί ομοιομορφία και χρώμα στο χώρο.

Προτζέκτορας: Επίσης αν στη δεξίωση  θέλετε να έχει μία εισαγωγή και να προβληθεί ένα βίντεο ή καποιες φωτογραφίες, υπάρχει δυνατότητα να παρέχουμε τον προτζέκτορα για την προβολή τους.

Μονογράμματα: Ακόμα, διαθέτουμε φωτεινά μονογράμματα τα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στη δεξιωσής .

Άλλα πρωτότυπα εφέ: Υπάρχουν ακόμα και πολλά αλλα εφέ που μπορούν να κάνουν τη δεξιωση εντυπωσιακή όπως για παράδειγμα: μηχανή καπνού, μηχανή ξηρού πάγου, μηχανή bubbles & άλλα πολλά που η εταιρεία μας αναλαμβάνει να παρέχει.

Τέλος μια ακόμα παροχή της εταιρείας μας είναι τα πυροτεχνήματα.

Είτε πρόκειται για πυροτεχνήματα εδάφους είτε για εναέρια πυροτεχνήματα, διαθέτουμε πολύ μεγάλη γκάμα για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στην δεξίωση.

Όσο νωρίτερα, τόσο καλύτερα. Διότι όταν κοντεύει η ημερομηνία της δεξίωσης μεγαλώνει και το άγχος του ζευγαριού, οπότε είναι καλό το πρόγραμμα να φτιάχνεται τουλάχιστον δύο εβδομάδες πριν την δεξίωση ώστε αν υπάρξουν κάποιες μικρές αλλαγές να έχουμε το χρόνο και εμείς σαν εταιρεία, να επικοινωνήσουμε με το ζευγάρι για να τροποποιήσουμε το προγραμμα.

Όταν η επικοινωνία και η συμφωνία έχει γίνει αρκετά νωρίτερα και έχουμε καταλήξει στο πρόγραμμα που επιθυμεί το ζευγάρι, υπάρχει αρκετός χρόνος και για τον DJ να προετοιμάσει το προγραμμα και να κάνει και κάποιες επιπλέον προτασεις στο ζευγάρι.

Βέβαια και τελευταία στιγμή να επικοινωνήσετε μαζί μας, όπως και έχει συμβεί πάρα πολλές φορές στα 21 χρόνια που κάνουμε δεξιώσεις γάμου, είμαστε πάντα έτοιμοι να ανταποκριθούμε.

Γιατί για εμάς οι δεξιώσεις γαμου είναι ειδικότητα μας και μπορούμε να καθοδηγήσουμε το ζευγάρι ώστε ακόμα και την τελευταία στιγμή με το άγχος που θα υπάρχει, να μπορέσει να έχει ένα όμορφο αποτέλεσμα στη δεξίωση του γαμου του χωρίς κανείς να καταλάβει ότι η δεξίωση πλαισιώθηκε μουσικά την τελευταία στιγμή.