DJ Events

Dj για παιδικο παρτυ

Dj για παιδικο παρτυ

Έμπειρος DJ με ειδίκευση στα παιδικά party φροντίζει για τη διασκέδαση των παιδιών σας!

Τα παιδιά σας αξίζουν το καλύτερο και όταν μιλάμε για παιδικό πάρτυ δεν γίνεται να μην φανταστούμε χαρούμενη μουσική που παρασύρει τα παιδιά σε ένα ξεφάντωμα.

Είτε είναι πάρτυ για την λήξη της σχολική χρονιάς, είτε πάρτυ γενεθλίων, είτε μασκέ, εγγυώμαστε ότι οι εξειδικευμένοι σε παιδικά πάρτυ DJs της εταιρείας μας , θα χαρίσουν αξέχαστες στιγμές στα παιδιά αλλά και στους μεγάλους.

Γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η χαρά των παιδιών σας και ότι μέσα από την ευτυχία τους αντλείτε κι εσείς ευτυχία, οπότε δεσμευόμαστε να χαρίσουμε στα παιδιά σας ευχάριστες στιγμές που θα γεμίσουν τα φωτογραφικά τους άλμπουμ και θα τις θυμούνται για πάντα.

Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω πακέτα για παιδικό πάρτυ ή επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να διαμορφώσουμε ένα εξατομικευμένο πακέτο που θα ταιριάζει στο όραμα που έχετε για το παιδικό σας πάρτυ.

Η μουσική κάλυψη παιδικών εκδηλώσεων απαιτεί εξειδικευμένο Dj για παιδικο παρτυ. Ξέρουμε τι μουσική θέλουν τα παιδιά.

Εξασφαλίζουμε τη διασκέδαση των παιδιών σας. Συνδυάζουμε μουσική για μικρούς και μεγάλους ώστε όλοι να περάσουν καλά.

Συνδυάζουμε Dj παιδικου παρτυ με ανιματέρ που ενθουσιάζει τα παιδιά με μπαλονοκατασκευές και μουσικοκινητικά παιχνίδια.

Χαρούμενα τραγούδια για λήξη της σχολική χρονιάς, πάρτυ γενεθλίων, παιδικό μασκε παρτυ ή για κάθε άλλο παιδικό παρτυ.

Πακέτα υπηρεσιών Dj για παιδικο παρτυ

Επιλέξτε πακέτο υπηρεσιών για Dj για παιδικο παρτυ που ταιριάζουν στις επιθυμίες των παιδιών σας.

Απλό Πακέτο
κλασικού παιδικού πάρτυ

μόνο 100€

Silver πακέτο απογευματινού παιδικού πάρτυ

μόνο 120€

Gold πακέτο απογευματινού παιδικού πάρτυ

μόνο 200€

*Οι παραπάνω τιμές ισχύουν για εντός Αττικής, εξαιρουμένων των ρεβεγιόν και των αργιών.
*Από Δευτέρα έως Παρασκευή οι τιμές είναι χαμηλότερες.
*Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ
*Τα πακέτα παιδικού πάρτυ έχουν συγκεκριμένη χρονική διάρκεια.
NIKOS XALIAS
Read More
Γιώργο σε ευχαριστούμε πολύ ήσουνα απιστευτος σίγουρα θα ξανά συνεργαστούμε σε άλλο πάρτυ.
Κωνσταντίνος Καράσης
Read More
Ευχαριστούμε πολύ τον Γιώργο για όλα!!Ηταν όλα τέλεια!!
Kon Tson
Read More
Ήταν πραγματικά υπέροχα!!! Ευχαριστούμε πολύ!!! Μπράβο
Άνθρωπος Άσωτος
Read More
Απλά οι καλύτεροι σας ευχαριστούμε για όλα!!!
Γιώτα Θωμά
Read More
Απλά ο καλύτερος ότι άλλο και να πω είναι λίγο!!!
Stevi _
Read More
Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα για το πάρτι που διοργανώσατε ήταν όλα τέλεια!!!
Previous
Next

Εμπειρία του Dj για παιδικο παρτυ

Διαθέτουμε εμπειρία ως Dj για παιδικο παρτυ. Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι η μουσική για παιδικό πάρτυ δεν αποτελεί καθόλου απλή υπόθεση. Η διοργάνωση παιδικού πάρτυ απαιτεί από μόνη της μια ιδιαίτερη περίπτωση προετοιμασίας.

Υπάρχει πληθώρα παραμέτρων που καθορίζουν τη διοργάνωση του παιδικού πάρτυ και το διαφοροποιούν από ένα πάρτυ ενηλίκων. Σίγουρα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η ηλικία των παιδιών. Εμείς γνωρίζουμε ποιες είναι η επιλογές του Dj για παιδικό πάρτυ μικρών ηλικιών για τις πρώτες τάξεις του δημοτικού.

Εντελώς διαφορετική είναι η μουσική που θέλουν τα παιδιά από το Dj παιδικου παρτυ ηλικίας μεγαλύτερης. Τα παιδιά που τελειώνουν το δημοτικό πλησιάζουν την προεφηβεία κατά συνέπεια οι απαιτήσεις της μουσικής είναι εντελώς διαφορετικές.

Ο Dj παιδικού πάρτυ θα πρέπει να γνωρίζει ποιες είναι οι κατάλληλες μουσικές επιλογές ανάλογα με την ηλικία. Εμείς διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία ως Dj παιδικού πάρτυ. Αναλαμβάνουμε συνεχώς τέτοιου είδους εκδηλώσεις και γνωρίζουμε πολύ καλά τη μουσική που θέλουν τα παιδιά.

Απαιτήσεις από το τον Dj για παιδικο παρτυ

Πολλοί νομίζουν ότι ο ρόλος του Dj για παιδικο παρτυ είναι να βάλει απλά μια playlist να παίξει. Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Όσοι έχετε δοκιμάσει να βάλετε οι ίδιοι μουσική σε παιδικά πάρτυ πιθανότατα βρεθήκατε προ εκπλήξεων.

Η μουσική που δημιουργεί ενθουσιασμό αλλάζει με την πάροδο του χρόνου. Τα τραγούδια που άρεσαν στα παιδιά των πρώτων τάξεων του δημοτικού πριν από πέντε χρόνια είναι εντελώς διαφορετικά σε σχέση με τη μουσική που ενθουσιάζει τα παιδιά της αντίστοιχης ηλικίας σήμερα.

Στην ομάδα μας υπάρχουν έμπειροι Dj για παιδικό πάρτυ στους οποίους μπορείτε να εμπιστευτείτε το κέφι των παιδιών σας.

Εμπιστευτείτε την εμπειρία του Dj για παρτυ

Είτε έχουμε να κάνουμε με παιδικό πάρτυ είτε με πάρτυ ενηλίκων ο ρόλος του Dj αποτελεί κομβική παράμετρο για την επιτυχία της εκδήλωσης.

Είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα να επιλέγουμε μουσική από το youtube για να ακούμε κάτι την ώρα του φαγητού και άλλο πράγμα να διατηρήσουμε το κέφι σε υψηλά επίπεδα από πολλές ώρες.

Ο ρόλος του Dj σε πάρτυ είναι να αφουγκραζεται τη διάθεση της παρέας και να επιλέγει την κατάλληλη μουσική ώστε να περάσουν όλοι καλά. Ένας έμπειρος Dj για παρτυ γνωρίζει πώς να το κάνει αυτό καλά, είτε πρόκειται για παιδικό πάρτυ είτε για πάρτυ ενηλίκων.

Εάν θέλετε το πάρτυ να μείνει αξέχαστο στους καλεσμένους σας τότε το πρώτο βήμα είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας στείλουμε έμπειρο Dj για πάρτυ.

Επαγγελματίας DJ για σίγουρη επιτυχία της εκδήλωσης

Θέλουμε να τονίσουμε ότι για να πετύχει μια εκδήλωση θα πρέπει τη μουσική επιμέλεια να την αναλάβει έμπειρος επαγγελματίας DJ.

Ας πάρουμε για παράδειγμα τη δεξίωση βάπτισης. Η εταιρεία μας διαθέτει εμπειρία σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Μπορείτε να συζητήσετε με το Dj για βαπτιση ποιες είναι οι μουσικές περιοχές στις οποίες ανήκουν τα αγαπημένα σας τραγούδια.

Ο Dj για βάπτιση λαμβάνει υπόψη τόσο τις επιλογές των οσίων των γονέων του μωρού όσο και τις μουσικές προτιμήσεις των καλεσμένων. Όσο καλύτερα ενημερώσετε το Dj για βαπτιση τόσο πιο επιτυχημένη θα είναι η δεξίωση.

Το ίδιο ισχύει και για το Dj για γαμο. Οι πιο απαιτητές εκδηλώσεις είναι οι γάμοι. Είναι πολύ λογικο στην πιο όμορφη στιγμή της ζωής σας να μην αφήσετε τίποτα στην τύχη. Διαθέτουμε Dj γαμου που έχει αναλάβει τη μουσική κάλυψη εκατοντάδων επιτυχημένων γάμων. Έχουμε εμπειρία είκοσι ετών ως Dj για γάμο.