DJ Events

Dj για βαπτιση

Επαγγελματίας DJ για βαπτιση

DJ για βαπτιση με υπηρεσίες ανιματέρ και μουσικοκινητικά παιχνίδια!

Μετά τη γέννηση του παιδιού σας το επόμενο σημαντικό γεγονός για εσάς και το παιδί σας είναι η βάπτιση του.

Το τραπέζι της βάπτισης αξίζει την καλύτερη μουσική επιμέλεια προκειμένου να διασκεδάσουν τόσο οι μεγάλοι, όσο και οι μικροί καλεσμένοι σας.

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με ανιματέρ που μπορούν να αναλάβουν την διασκέδαση των παιδιών με μουσικοκινητικά παιχνίδια, μπαλονοκατασκευές και face painting, προσφέροντας τους μια ευχάριστη απασχόληση.

Έμπειροι επαγγελματίες DJs με εξειδίκευση στο μουσικό πρόγραμμα βάπτισης, θα επιλέξουν τα κατάλληλα τραγούδια ικανοποιώντας όλα τα μουσικά γούστα και διατηρώντας το κέφι σε υψηλό επίπεδο.

Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε, για εσάς και τους καλεσμένους σας, τις κατάλληλες συνθήκες για ένα πάρτυ βάπτισης που θα κάνει τη διαφορά και θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους.

Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω πακέτα DJ για βάπτιση ή επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να διαμορφώσουμε ένα εξατομικευμένο πακέτο που θα ταιριάζει στο όραμα που έχετε για τη βάπτιση του παιδιού σας.

Επαγγελματίας DJ βάπτισης σε συνεργασία με ανιματερ εγυώνται πολύ κέφι για μικρούς και μεγάλους στη δεξίωση βάπτισης.
Μουσική από DJ με εξειδίκευση σε τραγούδια βάπτισης. Μπαλονοκατασκευές και μουσικοκινητικά παιχνίδια.
Ο DJ έχει μουσικές λίστες τραγουδιών για το τραπέζι της βάπτισης. Το συνδυάζουμε με τις δικές σας μουσικές προτιμήσεις.
Κρατάμε το κέφι στη δεξίωση υψηλά επίπεδα. Ο DJ βάπτισης ικανοποιεί με τη μουσική τόσο τα παιδιά όσο και τους μεγάλους.

Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω πακέτα βάπτισης

Επιλέξτε πακέτο υπηρεσιών DJ για τη βάπτιση του παιδιού σας

Silver πακέτο πρωινής βάπτισης

από 200€

Gold πακέτο πρωινής βάπτισης

από 320€

Πακέτο απογευματινής βάπτισης

από 250€

*Οι παραπάνω τιμές ισχύουν για εντός Αττικής, εξαιρουμένων των ρεβεγιόν και των αργιών.
*Από Δευτέρα έως Παρασκευή οι τιμές είναι χαμηλότερες.
*Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ
*Τα πρωινά πακέτα βάπτισης έχουν συγκεκριμένη χρονική διάρκεια.
ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ
Read More
Ήρθες μέχρι την Ελαφόνησο και συντέλεσες καθοριστικά στην υπέροχη βραδιά που ζήσαμε για τη βάπτιση του μικρούλη μας!!! Σ ευχαριστούμε για όλα Γιωργάρα!!!! Και τα καλύτερα έρχονται!!!! 🙂
Πανος Πετροπουλος
Read More
Ότι καλύτερο θα μπορούσαμε να φανταστούμε για το γάμο και τη βάφτιση της μικρής μας..ο Γιώργος άψογος σε όλα και με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!σ ευχαριστούμε πάρα πολύ πραγματικά..
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΥΡΙΑΖΗ
Read More
Ευχαριστώ τον Γιώργο για το υπέροχο πρόγραμμα που μας παρείχε στη δεξίωση μας τώρα σειρά έχει η βάπτιση του παιδιού μας.
elena antonaka
Read More
Ένας υπέροχος Dj και ένα υπέροχο πρόγραμμα από τον Γιώργο τον Παυλίδη σε ευχαριστούμε πολύ για την απίστευτη διασκέδαση που μας παρείχες.
Jim Mil
Read More
Ένας εξαιρετικός επαγγελματίας, πολύ συνεργάσιμος και κάλυψε όλες τις απαιτήσεις μας.
Marios Kozonis
Read More
Ευχαριστούμε την εταιρεία djs for events για το υπέροχο βράδυ και την εντυπωσιακή επαγγελματική συμπεριφορά
Previous
Next

Πολυετής εμπειρία DJ για βάπτιση

Η εταιρεία μας έχει αναλάβει εκατοντάδες φορές την μουσική κάλυψη βαπτίσεων και γνωρίζουμε πολύ καλά τι μουσική ταιριάζει είτε στο φαγητό είτε στο χορό που θα ακολουθήσει.
Οι απαιτήσεις από το DJ για βάπτιση είναι εντελώς διαφορετικες συγκρινόμενες με τις απαιτήσεις από το DJ γάμου. Στη δεύτερη περίπτωση υπάρχει ένα τυπικό πρόγραμμα ροής τραγουδιών. Αυτό διευκολύνει πολύ την εργασία του DJ.
Αντίθετα ο DJ για βάπτιση έχει μεγαλύτερη ελευθερία στην επιλογή της μουσικής και αυτό τον επιφορτίζει με την ευχάριστη υποχρέωση να αφουγκραζεται τη διάθεση των καλεσμένων ώστε να επιλέξει τη μουσική που θα τους ικανοποιήσει στο μέγιστο βαθμό.
Καλό θα είναι να προηγηθεί συζήτηση με το DJ ώστε να έχει μαζί του λίστες τραγουδιών προσαρμοσμένες στις μουσικές απαιτήσεις των καλεσμένων στην εκδήλωση.

Μουσικές επιλογές από το DJ βάπτισης

Η μουσική που επιθυμείτε θα πρέπει να έλθει εις γνώση του DJ πριν από την εκδήλωση ώστε αυτός να προετοιμαστεί κατάλληλα. Η ιδιαιτερότητα των μουσικών επιλογών του DJ σε μια βάπτιση έγκειται στις πολλές ηλικιακές ομάδες που καλείται να ικανοποιήσει.
Σίγουρα θα πρέπει να διασκεδάσουν οι γονείς του παιδιού και οι φίλοι τους. Εάν υπήρχε μόνο αυτή η απαίτηση από το DJ στη βάπτιση, τότε τα πράγματα θα ήταν πολύ εύκολα.
Θα πρέπει όμως να μεριμνήσουμε και για τα πεθερικά. Οι γονείς των γονέων του μωρού θέλουν και αυτοί να χορέψουν και να διασκεδάσουν όταν βαπτίζουν τα εγγόνια τους.
Συνεπώς ο DJ θα πρέπει να παίξει την ανάλογη μουσική. Επίσης διαφορετικές είναι οι απαιτήσεις όταν θέλουν να χορέψουμε τα μικρά παιδάκια που έρχονται με τους γονείς τους στη βάπτιση.

Επαγγελματίας DJ γάμου

Μετά το γάμο η πιο ευτυχισμένη στιγμή ενός ζευγαριού είναι η βάπτιση του παιδιού. Όταν ο DJ γάμου καταφέρει να κερδίσει τον κόσμο στη γαμήλια δεξίωση είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα κληθεί να αναλάβει το ρόλο του DJ και σε μία μελλοντική βάπτιση.
Κάθε φορά που μας καλούν σε μία δήλωση δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό με συνέπεια να έχουμε συνεχώς προτάσεις να αναλάβουμε τη μουσική κάλυψη γάμων και βαπτίσεων.
Παρέχουμε επαγγελματικές υπηρεσίες DJ υψηλής ποιότητας ώστε να ικανοποιήσουμε ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες στην εκδήλωση. Είτε πρόκειται για εκδήλωση βάπτισης είτε για γαμήλια δεξίωση η παρουσία του επαγγελματία DJ είναι απαραίτητο συστατικό της επιτυχίας.

Επιλογές του DJ για πάρτυ

Η μερίδα του λέοντος στις μουσικές επιλογές σε μία εκδήλωση βάπτισης ανήκει στο ζευγάρι και στους φίλους του. Σε μία τόσο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μας είναι πολύ ωραία να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε παρέα με τους φίλους μας ακούγοντας τη μουσική θα έβαζε ένας DJ σε ένα πάρτυ.
Άλλωστε ένας επαγγελματίας DJ έχει μεγάλες λίστες τραγουδιών για να καλύψει και τη βάπτιση, το γάμο και το πάρτυ αλλά και το παιδικό πάρτυ. Είναι τα τραγούδια που θα χορεύετε στο club ή στο πάρτυ στο σπίτι ενός φίλου.

Μετράει η πείρα του DJ παιδικού πάρτυ

Μία άλλη ηλικιακή ομάδα είναι τα μικρά παιδιά. Όταν ένα ζευγάρι βαφτίζει το παιδί του το πιθανότερο είναι ότι κάποιοι από τους φίλους τους έχουν παιδιά σε μικρή ηλικία.
Είναι κοινό μυστικό ότι τα μικρά παιδιά ενθουσιάζονται σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις και θέλουν και αυτά να χορέψουν. Έχουμε μεγάλη εμπειρία ως DJ σε παιδικό πάρτι και γνωρίζουμε πολύ καλά τι μουσική θέλουν να ακούσουν τα παιδάκια.
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει μουσική κάλυψη σε παιδικό πάρτι και έχουμε μεγάλες και ενημερωμένες λίστες παιδικών τραγουδιών. Είτε πρόκειται να καλύψουμε το κομμάτι παιδικών τραγουδιών σε βάπτιση είτε να αναλάβουμε αποκλειστικά το DJ σε παιδικό πάρτυ με ιδιαίτερη χαρά θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της εργασίας.
Στην ιστοσελίδα μας έχουμε αφιερώσει ξεχωριστό κομμάτι για τις υπηρεσίες DJ παιδικού πάρτυ.